една молба за вики текст

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

една молба за вики текст

Novica Nakov
здраво друштво,

не знам како да се обратам до што е можно повеќе википедијанци, па ај вака:

преведуваме некои текстови за opendocumentformat. некои линкови од нив водат до:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_applications_supporting_OpenDocument

па би замолил ако има некој малку време, да направи барем некоја
основна македонска верзија на горниот документ.

фала,


--
Новица
_______________________________________________
Wikimk-l mailing list
[hidden email]
http://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikimk-l
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: една молба за вики текст

Milos Stolic
Novica Nakov напиша:

> здраво друштво,
>
> не знам како да се обратам до што е можно повеќе википедијанци, па ај вака:
>
> преведуваме некои текстови за opendocumentformat. некои линкови од нив водат до:
> http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_applications_supporting_OpenDocument
>
> па би замолил ако има некој малку време, да направи барем некоја
> основна македонска верзија на горниот документ.
>
> фала,
>
>

Треба да се направи само скелет (горниот документ да се преведе)?

--
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.

_______________________________________________
Wikimk-l mailing list
[hidden email]
http://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikimk-l
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: една молба за вики текст

Novica Nakov
> Треба да се направи само скелет (горниот документ да се преведе)?

како мислиш скелет? да се преведе колку може англискиот документ - да.--
Новица
_______________________________________________
Wikimk-l mailing list
[hidden email]
http://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikimk-l