Gecad Group International

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Gecad Group International

Alexandra Ruticov

Buna ziua,

 

Numele meu este Alexandra Ruticov si va scriu ca reprezentat al companiei Gecad Group International S.R.L., al urmatoarei probleme:

 

Dorim sa modificam continutul paginii noastre de  Wikipedia, GECAD GROUP INTERNATIONAL S.R.L., insa din pacate fara succes. De repatate randuri am editat continutul actual cu informatiile cu adevarat relevante despre compania noastra si ne-au fost intotdeauna respinse.

Va rugam sa ne consiliati in aceasta privinta, daca se poate.  Datele din actuala pagina, trebuie neaparat actualizate cu unele mai relevante.

Va rugam frumos sa ne spuneti ce anume este in neregula la continutul pe care vrem sa il adaugam noi(atasat), ce putem pastra, sau ce sa schimbam.

Cum aceasta situatia este una delicata pentru compania noastra si ne dorim cu desavarsire ca aceasta schimbare sa se produca, va rugam sa ne spuneti de asemenea care sunt procedurile pe care le putem urma pentru a va demonstram faptul ca aceste date sunt cele corecte, sau ce anume documente ori dovezi aveti nevoie pentru a va demonstra autenticitatea acestor informatii!?

 

Suntem dornici sa punem la punct toate detaliile legate de compania noastra, pentru a avea o imagine impecabila si pentru asta, va rugam frumos sa ne ajutati.

 

Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra!

 

O zi buna!

 

Cu stimă,

 

Alexandra Ruticov

Office Executive

GECAD GROUP

Telefon: +40 21 303 2050

M. +40 720 200 598

Fax: +40 21 303 2051

 

 

This message is confidential. It may also be privileged or otherwise protected by work product immunity or other legal rules. If you have received it by mistake please let me know by reply and then delete it from your system; you should not copy the message or disclose its contents to anyone.

 


_______________________________________________
Wikimediaro-l mailing list
[hidden email]
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikimediaro-l

GECAD - Wikipedia.docx (28K) Download Attachment