Jira Auth broken

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jira Auth broken

Marlen Caemmerer-3
Hello,

we have an issue with Jira authentication since 25th August.
It seems the syncronisation with the crowd server is broken but I dont know why and filed a bug at Atlassian.

Cheers
  Marlen


_______________________________________________
Toolserver-l mailing list ([hidden email])
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/toolserver-l
Posting guidelines for this list: https://wiki.toolserver.org/view/Mailing_list_etiquette
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jira Auth broken

Jeremy Baron
Hi,

On Tue, Sep 4, 2012 at 9:01 PM, Marlen Caemmerer
<[hidden email]> wrote:
> we have an issue with Jira authentication since 25th August.
> It seems the synchronization with the crowd server is broken but I don't know
> why and filed a bug at Atlassian.

Just wondering what the latest news is here? Can someone check the
Atlassian bug? is the Atlassian bug in a public tracker that anyone
can view?

Thanks,
Jeremy

_______________________________________________
Toolserver-l mailing list ([hidden email])
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/toolserver-l
Posting guidelines for this list: https://wiki.toolserver.org/view/Mailing_list_etiquette
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jira Auth broken

Krinkle
On Sep 17, 2012, at 6:59 PM, Jeremy Baron <[hidden email]> wrote:

> Hi,
>
> On Tue, Sep 4, 2012 at 9:01 PM, Marlen Caemmerer
> <[hidden email]> wrote:
>> we have an issue with Jira authentication since 25th August.
>> It seems the synchronization with the crowd server is broken but I don't know
>> why and filed a bug at Atlassian.
>
> Just wondering what the latest news is here? Can someone check the
> Atlassian bug? is the Atlassian bug in a public tracker that anyone
> can view?
>
> Thanks,
> Jeremy

Still broken for me. I did notice that JIRA looked a bit different.
Did we upgrade recently?

By the way, it is affecting the wiki as well. I can't log in to wiki.toolserver.org

Password recovery tells me both my username and email address do not exist.

-- Krinkle


_______________________________________________
Toolserver-l mailing list ([hidden email])
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/toolserver-l
Posting guidelines for this list: https://wiki.toolserver.org/view/Mailing_list_etiquette
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jira Auth broken

Marlen Caemmerer-3
Hello,

On Thu, 20 Sep 2012, Krinkle wrote:

>>
>> Just wondering what the latest news is here? Can someone check the
>> Atlassian bug? is the Atlassian bug in a public tracker that anyone
>> can view?
>>
>
> Still broken for me. I did notice that JIRA looked a bit different.
> Did we upgrade recently?
>
> By the way, it is affecting the wiki as well. I can't log in to wiki.toolserver.org
>
> Password recovery tells me both my username and email address do not exist.
>


Unfortunatelly I got no response from Atlassian so far.
The problem seems to be with the crowd authentication service.
Jira says it wont sync the most of the users probably the wiki has the same problem since it authenticates against crowd too.
Then crowd asks a local OpenDS ldap instance.
At this time I still could not find any reasonable error so I am a bit lost.
And it is quite strange since I updated on 26th of June and it stopped working on 25th of August...
If someone on this list already worked with a similar setup I'd be greatful for hints.

nosy

_______________________________________________
Toolserver-l mailing list ([hidden email])
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/toolserver-l
Posting guidelines for this list: https://wiki.toolserver.org/view/Mailing_list_etiquette
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jira Auth broken

Jeremy Baron
On Thu, Sep 20, 2012 at 9:01 PM, Marlen Caemmerer
<[hidden email]> wrote:

> On Thu, 20 Sep 2012, Krinkle wrote:
>>> Just wondering what the latest news is here? Can someone check the
>>> Atlassian bug? is the Atlassian bug in a public tracker that anyone
>>> can view?
>>>
>>
>> Still broken for me. I did notice that JIRA looked a bit different.
>> Did we upgrade recently?
>>
>> By the way, it is affecting the wiki as well. I can't log in to
>> wiki.toolserver.org
>>
>> Password recovery tells me both my username and email address do not
>> exist.
>>
>
>
> Unfortunatelly I got no response from Atlassian so far.
> The problem seems to be with the crowd authentication service.
> Jira says it wont sync the most of the users probably the wiki has the same
> problem since it authenticates against crowd too.
> Then crowd asks a local OpenDS ldap instance.
> At this time I still could not find any reasonable error so I am a bit lost.
> And it is quite strange since I updated on 26th of June and it stopped
> working on 25th of August...
> If someone on this list already worked with a similar setup I'd be greatful
> for hints.

Bump. (I've just verified I still don't exist.)

-Jeremy

_______________________________________________
Toolserver-l mailing list ([hidden email])
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/toolserver-l
Posting guidelines for this list: https://wiki.toolserver.org/view/Mailing_list_etiquette
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jira Auth broken

Tim Landscheidt
Jeremy Baron <[hidden email]> wrote:

>>>> Just wondering what the latest news is here? Can someone check the
>>>> Atlassian bug? is the Atlassian bug in a public tracker that anyone
>>>> can view?

>>> Still broken for me. I did notice that JIRA looked a bit different.
>>> Did we upgrade recently?

>>> By the way, it is affecting the wiki as well. I can't log in to
>>> wiki.toolserver.org

>>> Password recovery tells me both my username and email address do not
>>> exist.

>> Unfortunatelly I got no response from Atlassian so far.
>> The problem seems to be with the crowd authentication service.
>> Jira says it wont sync the most of the users probably the wiki has the same
>> problem since it authenticates against crowd too.
>> Then crowd asks a local OpenDS ldap instance.
>> At this time I still could not find any reasonable error so I am a bit lost.
>> And it is quite strange since I updated on 26th of June and it stopped
>> working on 25th of August...
>> If someone on this list already worked with a similar setup I'd be greatful
>> for hints.

> Bump. (I've just verified I still don't exist.)

On IRC we found that Jeremy hasn't set a mail address on SSO
so that may be a factor in *his* login problem.  There's of
course still the "I get logged out after five minutes" bug.

Tim


_______________________________________________
Toolserver-l mailing list ([hidden email])
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/toolserver-l
Posting guidelines for this list: https://wiki.toolserver.org/view/Mailing_list_etiquette
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jira Auth broken

Jeremy Baron
On Wed, Mar 20, 2013 at 2:57 PM, Tim Landscheidt <[hidden email]> wrote:
> On IRC we found that Jeremy hasn't set a mail address on SSO
> so that may be a factor in *his* login problem.

Maybe there were signs that it's not set (I think those signs were in
the MediaWiki side) but I've definitely gotten a number of emails from
JIRA (but not since July) so it should be set *somewhere* (if not in
SSO). Unless something broke or mysteriously unset it.

-Jeremy

_______________________________________________
Toolserver-l mailing list ([hidden email])
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/toolserver-l
Posting guidelines for this list: https://wiki.toolserver.org/view/Mailing_list_etiquette