[MediaWiki-l] Image description pages not loading

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[MediaWiki-l] Image description pages not loading

Adrian Dimond
I recently noticed that the image description page for images on my wiki
are not working most of the time.. sometimes they work for smaller images.
If I already have a direct link to an image I can load the image from the
server.

Anyway turns out there was a ton of extra traffic due to some russian bots
ignoring the robot.txt so I've for the time being shut down all access
except for myself but I'm still having the same problems.

I had previously done some maintenance to reduce the size of the database
but that was a couple of weeks ago and performance improved greatly as a
result until the past couple of days.

Looking at the error logs there seems to be several reoccurring errors.

Premature end of script headers: php71.cgi

Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable
configuration error. Use 'LimitInternalRecursion' to increase the limit if
necessary. Use 'LogLevel debug' to get a backtrace.

Directory index forbidden by Options directive: ../wiki/images/thumb/1/
<http://noisewiki.com/wiki/images/thumb/1/>

Some of these seem to have to do with permissions but permissions seem to
be fine.

Any suggestions?
_______________________________________________
MediaWiki-l mailing list
To unsubscribe, go to:
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-l