Problem with action=edit

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Problem with action=edit

javi bueno
Hi!
I want to use the edit action of the api and I have a problem with it. I can't find what version of mediawiki I have to use due to I cannot see this feature in the api description. I have downloaded several versions of the mediawiki (1.13, 1.14alpha ...) and when I use ( action=edit ) an error like the following one is shown on the screen :
 
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<api>
  <error code="unknown_action" info="Unrecognized value for parameter &#039;action&#039;: edit">
                                                                 ...
Anyone knows what version I have to download ?
 
Thanks.


¡Trónchate de risa con los mejores capítulos de South Park en MSN Vídeo!
_______________________________________________
Mediawiki-api mailing list
[hidden email]
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-api
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem with action=edit

Marcus Ramsden

It should work from version 1.13. Ensure that in your LocalSettings.php you have $wgEnableAPI and $wgEnableWriteAPI both set to true.

 

Marcus

 

From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of javi bueno
Sent: 06 October 2008 14:15
To: [hidden email]
Subject: [Mediawiki-api] Problem with action=edit

 

Hi!
I want to use the edit action of the api and I have a problem with it. I can't find what version of mediawiki I have to use due to I cannot see this feature in the api description. I have downloaded several versions of the mediawiki (1.13, 1.14alpha ...) and when I use ( action=edit ) an error like the following one is shown on the screen :
 
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<api>
  <error code="unknown_action" info="Unrecognized value for parameter &#039;action&#039;: edit">
                                                                 ...
Anyone knows what version I have to download ?
 
Thanks.


¡Trónchate de risa con los mejores capítulos de South Park en MSN Vídeo!


_______________________________________________
Mediawiki-api mailing list
[hidden email]
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-api
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem with action=edit

javi bueno
Thanks for answering but I cannot find these variables on LocalSettings.php file. I have tried to write these variables into the code, but it doesn't work.

Regards.



From: [hidden email]
To: [hidden email]
Date: Mon, 6 Oct 2008 16:01:58 +0100
Subject: Re: [Mediawiki-api] Problem with action=edit

It should work from version 1.13. Ensure that in your LocalSettings.php you have $wgEnableAPI and $wgEnableWriteAPI both set to true.

 

Marcus

 

From: [hidden email] [mailto:[hidden email]] On Behalf Of javi bueno
Sent: 06 October 2008 14:15
To: [hidden email]
Subject: [Mediawiki-api] Problem with action=edit

 

Hi!
I want to use the edit action of the api and I have a problem with it. I can't find what version of mediawiki I have to use due to I cannot see this feature in the api description. I have downloaded several versions of the mediawiki (1.13, 1.14alpha ...) and when I use ( action=edit ) an error like the following one is shown on the screen :
 
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<api>
  <error code="unknown_action" info="Unrecognized value for parameter &#039;action&#039;: edit">
                                                                 ...
Anyone knows what version I have to download ?
 
Thanks.


¡Trónchate de risa con los mejores capítulos de South Park en MSN Vídeo!



La cartera, las gafas. ¿te falta algo? Ahora llévate Messenger en tu móvil
_______________________________________________
Mediawiki-api mailing list
[hidden email]
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-api
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Problem with action=edit

Roan Kattouw
javi bueno schreef:
> Thanks for answering but I cannot find these variables on
> LocalSettings.php file. I have tried to write these variables into the
> code, but it doesn't work.
Add the following line to the bottom of LocalSettings.php :

$wgEnableWriteAPI = true;

Roan Kattouw (Catrope)

_______________________________________________
Mediawiki-api mailing list
[hidden email]
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-api