SVG doesn´t display well

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

SVG doesn´t display well

Esteban Zarate
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Coat_of_arms_of_Argentina.svg works on Internet explorer and Edge but not in Mozilla, I don´t test in Chrome, any idea? Regards!!

_______________________________________________
Commons-l mailing list
[hidden email]
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/commons-l
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: SVG doesn´t display well

Paula Kate Marmor
The thumbnail doesn't display correctly in Chrome, either.

Paula


On Sat, Jul 22, 2017 at 2:48 PM, Esteban Zarate <[hidden email]> wrote:
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Coat_of_arms_of_Argentina.svg works on Internet explorer and Edge but not in Mozilla, I don´t test in Chrome, any idea? Regards!!

_______________________________________________
Commons-l mailing list
[hidden email]
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/commons-l



_______________________________________________
Commons-l mailing list
[hidden email]
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/commons-l
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: SVG doesn´t display well

ankry.wiki
In reply to this post by Esteban Zarate
It seems that png thumbnails for this file stopped to be generated.
Maybe some svg errors are no longer ignored after a software upgrade on Wikimedia servers?
 
Also, it seems to me that neither FF nor IE renders properly the original svg code: while IE renders more elements, neither arms in the midle nor leaves on the right are displayed in my IE version.
 
Gimp seems to render the file OK, and Inkscape does not render it at all (black square).
I think, it would be nice if an svg expert looked at the svg code.
 
Ankry
 
W dniu 2017-07-23 02:52:22 użytkownik Paula Kate Marmor <[hidden email]> napisał:
The thumbnail doesn't display correctly in Chrome, either.
 
Paula
 

On Sat, Jul 22, 2017 at 2:48 PM, Esteban Zarate <[hidden email]> wrote:
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Coat_of_arms_of_Argentina.svg works on Internet explorer and Edge but not in Mozilla, I don´t test in Chrome, any idea? Regards!!

_______________________________________________
Commons-l mailing list
[hidden email]
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/commons-l
 

_______________________________________________
Commons-l mailing list
[hidden email]
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/commons-l
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: SVG doesn´t display well

tom29739
In reply to this post by Esteban Zarate
The SVG displays fine in Chrome. The arms in the middle and the leaves on the outside are displayed.

tom29739

On 22 Jul 2017 10:48 pm, "Esteban Zarate" <[hidden email]> wrote:
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Coat_of_arms_of_Argentina.svg works on Internet explorer and Edge but not in Mozilla, I don´t test in Chrome, any idea? Regards!!

_______________________________________________
Commons-l mailing list
[hidden email]
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/commons-l


_______________________________________________
Commons-l mailing list
[hidden email]
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/commons-l